1. Serveis
  2.  » Recicla en el punt SIGRE

Recicla en el punt SIGRE

Els envasos buits i les restes de medicaments que ja no siguin necessaris o que hagin caducat han de dipositar-se en el Punt SIGRE de la farmàcia.

D’aquesta manera es garanteix que aquests residus rebran el tractament mediambiental adequat, evitant que puguin perjudicar el nostre entorn. Per a tenir cura de la nostra salut i de la del medi ambient cal fer servir els medicaments de manera responsable i eliminar-los a través del Punt SIGRE quan ja no siguin necessaris.

 

  • Totes les restes de medicaments caducats o no utilitzats i els seus envasos s’han de dur al Punt SIGRE de la farmàcia.
  • Els envasos que han estat en contacte amb el medicament (flascons, blíster, tubs, aerosols, butllofes, etc.) encara que estiguin buits, han de ser tractats de manera específica. Per a això, han de dipositar-se en el Punt SIGRE.
  • Per a poder identificar els diferents tipus de medicaments i els envasos que els contenien i donar-los el tractament correcte, s’han de portar al Punt SIGRE dins de la seva caixa de cartró.
  • Les caixes de cartró i envasos de medicaments de tota mena, tinguin encara restes del medicament o estiguin buits, no s’han de llançar al contenidor blau del paper, ni al groc dels envasos, ni al contenidor verd del vidre.

Farmàcia Puigdevall Dalmau, MarIa Pietat

Carrer de les Escoles, 10

17761 Cabanes, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a divendres

9:30h a 13:30h i 16:30h a 19:30h

Dissabtes de 9:30h a 13:30h

Diumenges i festius tancat

FARMACIOLA PUIGDEVALL DALMAU

Carrer de Figueres, 2

17706 Pont de Molins, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a dijous de 9:30h a 13:30h  

Divendres de 9:30h a 15:00h

Dissabtes i festius tancat

Idioma »