El Nostre Equip

El nostre equip de professionals, amb una gran vocació de servei i amb ganes d’ajudar, t’assessorarà amb el seu tracte amable, empàtic i proper a tu. La nostra formació específica en diverses disciplines, i que ens diferencia d’altres farmàcies, la posem al teu servei.

Pietat Puigdevall Dalmau

Farmacèutica titular, especialista en anàlisi clínica i responsable del bon funcionament de la farmàcia principal i la seva filial, de la gestió farmacèutica.

Una farmacèutica amb una experiència molt àmplia i una gran apassionada de la seva professió. Sempre activa en el camp de la formació continuada, ofereix als seus pacients un gran coneixement actual com a professional de la salut i un tracte ètic i humà molt proper. Els seus coneixements en els camps de l’homeopatia i la fitoteràpia també estan a la disposició d’aquells pacients que triïn preferentment els tractaments naturals.

Maria Ripollès Adell

Farmacèutica especialitzada en dermatologia (Màster en dermatologia i cosmètics per la universitat de Barcelona). Les seves grans passions són la dermofarmàcia i les noves maneres de comunicar-se a través de les xarxes socials i internet. És la responsable de la comunicació i el màrqueting, així com de la seva presència en les xarxes socials. Amb una àmplia experiència a l’estranger, parla cinc idiomes i aporta un caràcter internacional al projecte. A Europa també es va forjar la seva passió per la cosmètica natural.

Rosa Roig Casademont

Farmacèutica especialista en anàlisi clínica. Des de fa anys un pilar fonamental per a dur a terme la labor d’atenció farmacèutica de qualitat que s‘ofereix a la farmàcia.

Queralt Roig Castro

Tècnica farmacèutica. És la professional especialitzada i imprescindible que col·labora en l’atenció al client.

Farmàcia Puigdevall Dalmau, MarIa Pietat

Carrer de les Escoles, 10

17761 Cabanes, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a divendres

9:30h a 13:30h i 16:30h a 19:30h

Dissabtes de 9:30h a 13:30h

Diumenges i festius tancat

FARMACIOLA PUIGDEVALL DALMAU

Carrer de Figueres, 2

17706 Pont de Molins, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a dijous de 9:30h a 13:30h  

Divendres de 9:30h a 15:00h

Dissabtes i festius tancat

Idioma »