El Nostre Equip

El nostre equip de professionals, amb una gran vocació de servei i amb ganes d’ajudar, t’assessorarà amb el seu tracte amable, empàtic i proper a tu. La nostra formació específica en diverses disciplines, i que ens diferencia d’altres farmàcies, la posem al teu servei.

Pietat Puigdevall Dalmau

Farmacèutica titular, especialista en anàlisi clínica i responsable del bon funcionament de la farmàcia principal i la seva filial, de la gestió farmacèutica, i cofundadora del projecte Europharmaonline.

Una farmacèutica amb una experiència molt àmplia i una gran apassionada de la seva professió. Sempre activa en el camp de la formació continuada, ofereix als seus pacients un gran coneixement actual com a professional de la salut i un tracte ètic i humà molt proper. Els seus coneixements en els camps de l’homeopatia i la fitoteràpia també estan a la disposició d’aquells pacients que triïn preferentment els tractaments naturals. També és responsable de la supervisió i el control farmacèutic de les comandes així com de les consultes dels pacients que accedeixen a la farmàcia a través de la web.

Maria Ripollès Adell

Farmacèutica especialitzada en dermatologia (Màster en dermatologia i cosmètics per la universitat de Barcelona) i cofundadora del projecte europharmaonline.com. Les seves grans passions són la dermofarmàcia i les noves maneres de comunicar-se a través de les xarxes socials i internet. És la responsable del bon manteniment de la web, de la comunicació i el màrqueting, així com de l’adreça del blog d’Europharmaonline i la seva presència en les xarxes socials. Amb una àmplia experiència a l’estranger, parla cinc idiomes i aporta un caràcter internacional al projecte. A Europa també es va forjar la seva passió per la cosmètica natural, la qual està representada en Europharmaonline a través de les principals marques naturals de venda en farmàcies.

Rosa Roig Casademont

Farmacèutica especialista en anàlisi clínica. Des de fa anys un pilar fonamental per a dur a terme la labor d’atenció farmacèutica de qualitat que s‘ofereix a la farmàcia. Corresponsable de la supervisió i el control farmacèutic de les comandes així com de les consultes dels pacients que accedeixen a la farmàcia a través de la web.

Queralt Roig Castro

Tècnica farmacèutica. És la professional especialitzada i imprescindible que col·labora en l’atenció al client. Responsable també de la gestió de comandes i servei de venda online. Atén amablement les consultes professionals que li corresponen i servirà encantada la paqueteria que es vulgui recollir personalment en qualsevol dels establiments de l’equip.

Farmàcia Puigdevall Dalmau, MarIa Pietat

Carrer de les Escoles, 10

17761 Cabanes, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a divendres

9:30h a 13:30h i 16:30h a 19:30h

Dissabtes de 9:30h a 13:30h

Diumenges i festius tancat

FARMACIOLA PUIGDEVALL DALMAU

Carrer de Figueres, 2

17706 Pont de Molins, Girona

T'AJUDEM?

HORARIS

Dilluns a dijous de 9:30h a 13:30h  

Divendres de 9:30h a 15:00h

Dissabtes i festius tancat

Idioma »